depuració

“Depurar l’aigua residual per tal de re-utilitzar-la per un nou ús i recuperar-ne els nutrients, mitjançant aiguamolls construïts”

L’objectiu dels Sistemes Naturals de Tractaments d’Aigües Residuals és recuperar l’aigua i els nutrients derivats de la nostra activitat a la finca, que fins ara despreciàvem aconseguint un bon aprofitament dels recursos.

Aquest sistemes són vàlids o aplicables en els següents àmbits: urbanitzacions i petits municipis, cases unifamiliars, càmpings, indústria agroalimentària i residus ramaders.

La demostrada fiabilitat del tractament ens permet la reutilització com aigua de reg fertilitzada, recàrrega d’aqüífers, alimentació de zones de bany , contra incendis i com a últim abocament a llera amb totes les garanties.

La gota utilitza per a la seva construcció materials ecològics que permeten una perfecta integració en el medi, donant així un valor afegit a l’entorn.

Els Sistemes Naturals són molt rentables pel seu baix cost d’execució, el seu baix manteniment i el seu nul consum energètic.

Àmbits d'actuació

Cases unifamiliars

Tractar les nostres aigües a la pròpia finca permet, a més de gaudir d’un punt humit, recuperar l’aigua i els nutrients

Indústria agroalimentària

Un sector amb nivells alts de contaminació, però de base orgànica, que permeten un adequat tractament per sistemes naturals

Residus ramaders

laGota recupera i comparteix un coneixement que ha estat utilitzat culturalment des de fa centenars d’anys arreu del planeta.

Turisme rural i petis nuclis

Projectes integrats en el medi per aquells que la conservació del medi és un factor important

Urbanitzacions i sistemes municipals

El tractament en orígen, i adaptat a l’entorn que permet desenvolupar la consciència sobre els nostres pròpis residus

Els nostres treballs

es_ESSpanish