gestió de l’aigua

“Captar pluvials, ús de diferents suministres, recuperar les aigües residuals o reduir el consum, analitzar globalment l’aigua utilitzada per al seu ús eficient”

A laGota entenem que una bona gestió de l’aigua a la finca es tradueix en una disminució en el seu consum, per tant l’aprofitament sostenible d’aquest recurs ens beneficia amortitzant a curt termini les inversions fetes en aquest sentit.

Estudiem de forma global els cicles d’aigua i nutrients que es donen en cada cas per aconseguir una gestió sostenible com a element vertebrador de l’entorn humà.

Fem un estudi holístic en el que ens centrem en la captació d’aigua, recuperació de lleres, sistemes de reg eficients, tractament d’aigües residuals i recuperació de nutrients abans desestimats.

Amb una bona gestió de l’aigua a la finca aconseguim reduir-ne el consum i aconseguim subproductes que abans els desestimàvem, que són: una important quantitat d’aigua per a un segon ús i ferratge per a animals o per fer compost.

Àmbits d'actuació

Cases unifamiliars

Tractar les nostres aigües a la pròpia finca permet, a més de gaudir d’un punt humit, recuperar l’aigua i els nutrients

Indústria agroalimentària

Un sector amb nivells alts de contaminació, però de base orgànica, que permeten un adequat tractament per sistemes naturals

Residus ramaders

laGota recupera i comparteix un coneixement que ha estat utilitzat culturalment des de fa centenars d’anys arreu del planeta.

Turisme rural i petis nuclis

Projectes integrats en el medi per aquells que la conservació del medi és un factor important

Urbanitzacions i sistemes municipals

El tractament en orígen, i adaptat a l’entorn que permet desenvolupar la consciència sobre els nostres pròpis residus

Els nostres treballs

es_ESSpanish