piscines

“Mantenir la qualitat de l’aigua d’una piscina a través d’un jardí aquàtic”

Les piscines naturals són una excel · lent opció per gaudir d'una zona de bany que recrea, com passa en rius i llacs, els processos que ocorren espontàniament a natura.

Aquests sistemes aposten per la sostenibilitat i l’estalvi, amb un manteniment senzill que no requereix el canvi d’aigua ni la utilització de compostos químics.

Es divideixen en una zona específica per al bany, i un circuit de regeneració dedicat a mantenir la qualitat de l’aigua mitjançant zones humides amb vegetació completament integrables en la jardineria de la finca.

La zona de recirculació i regeneració estan dedicades a oxigenar l’aigua, a eliminar les partícules i captar els nutrients que s’hi acumulen i poden incloure diversos elements com son: estanys, filtres de graves, rierols, salts d’aigua, fonts, etc.

Dissenyem i construïm les piscines naturals atenent les característiques particulars del teu terreny, a l’entorn natural on es troba i responent a diferents criteris estètics. En els exemples veureu que treballem amb una gamma completa que va des d’una estètica convencional a piscines totalment naturalitzades i els seus intermedis.

Gaudeix d’una zona de bany natural i ecològica, lliure de clor o sals i on totes les tècniques utilitzades afavoreixen la vida i l’equilibri biològic.

Els nostres treballs

es_ESSpanish